Αποστολές εντός Ελλάδας

Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Ελλάδας αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ άνω των 49€.

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω των εταιρειών ταχυμεταφορών “Γενική Ταχυδρομική” . Εναλλακτικά, μπορείτε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας να επιλέξετε να παραλάβετε προσωπικά το δέμα σας από οποιοδήποτε από τα καταστήματα των εταιρειών στην Ελλάδα, έπειτα από τηλεφωνική ειδοποίηση.

Αποστολές στην Κύπρο

Οι αποστολές στην Κύπρο, αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ εφόσον το ποσό της παραγγελίας είναι πάνω από 300 ευρώ. Σε περίπτωση που η παραγγελία είναι κάτω από 300 ευρώ το κόστος αποστολής βαραίνει τον πελάτη το οποίο είναι 15 ευρώ έως 2 κιλά, η αξία των μεταφορικών για πακέτα πάνω από 2 κιλά αυξάνεται αναλόγως το βάρος. Τα πακέτα αποστέλλονται με τη Γενική Ταχυδρομική, μέσα σε διάστημα 7-14 εργάσιμων ημερών. Η εξόφληση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω αντικαταβολής αλλά με τραπεζική κατάθεση, paypal, e-banking ή πιστωτική κάρτα. Οι επιστροφές επιβαρύνουν τον πελάτη, ο οποίος με δικό του κόστος και ευθύνη επιστρέφει το προϊόν με οποιαδήποτε εταιρεία επιλέξει.

Αποστολές στο εξωτερικό

Η χρέωση στις περιπτώσεις αυτές ποικίλει ανάλογα με τη χώρα προορισμού, την επιλεγμένη μέθοδο αποστολής και το συνολικό βάρος (ή ογκομετρικό βάρος) των προϊόντων της κάθε παραγγελίας.

Σε περίπτωση που κατά την άφιξη του δέματος στη χώρα προορισμού προκύψουν οποιεσδήποτε άλλες χρεώσεις (όπως πχ. τελωνειακοί δασμοί), οι χρεώσεις αυτές βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Οι επιστροφές επιβαρύνουν τον πελάτη, ο οποίος με δικό του κόστος και ευθύνη επιστρέφει το προϊόν με οποιαδήποτε εταιρεία επιλέξει.

Χρόνος αποστολής/παράδοσης

Κύριο μέλημα του ηλεκτρονικού καταστήματος zakroshoes.gr αποτελεί η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών του. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα πιο ποιοτικά προϊόντα της αγοράς και με τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας αυθημερόν, εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 13:00 εργάσιμης ημέρας και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία καθυστέρησης (πχ. αναμονή τραπεζικού εμβάσματος ή ανάγκη ταυτοποίησης των στοιχείων του πελάτη λόγω χρήσης ύποπτης πιστωτικής κάρτας).

Παραδόσεις το Σάββατο γίνονται με επιπλέον επιβάρυνση του πελάτη.

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εντός Ελλάδας εξαρτάται από την εταιρεία ταχυμεταφορών και είναι συνήθως 2-4 εργάσιμες ημέρες.

Για όλες τις αποστολές στο εξωτερικό, ο χρόνος παράδοσης είναι 7-15 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.