Αποστολές εντός Ελλάδας

Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Ελλάδας αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ χωρίς ελάχιστο όριο αγορών.

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών “ACS COURIER“. Εναλλακτικά, μπορείτε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας να επιλέξετε να παραλάβετε προσωπικά το δέμα σας από οποιοδήποτε από τα 300 καταστήματα της εταιρείας ACS COURIER στην Ελλάδα, έπειτα από τηλεφωνική ειδοποίηση.

Αποστολές στην Κύπρο & στο εξωτερικό

Οι αποστολές στην Κύπρο, αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ εφόσον το ποσό της παραγγελίας είναι πάνω από 300ευρώ. Σε περίπτωση που η παραγγελία είναι κάτω από 300ευρώ το κόστος αποστολής βαραίνει τον πελάτη και πραγματοποιείται με συστημένη αποστολή μέσω των ΕΛΤΑ με κόστος 15€

Αποστολές στο εξωτερικό

Για τις αποστολές στο εξωτερικό χρησιμοποιούμε το Απλό Ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ) με συστημένη αποστολή.

Η χρέωση στις περιπτώσεις αυτές ποικίλει ανάλογα με τη χώρα προορισμού, την επιλεγμένη μέθοδο αποστολής και το συνολικό βάρος (ή ογκομετρικό βάρος) των προϊόντων της κάθε παραγγελίας. Το κόστος αποστολής για κάθε προϊόν εμφανίζεται μπορείτε να το υπολογίσετε στο πατώντας ΕΔΩ https://bit.ly/1LJXbhs

Σε περίπτωση που κατά την άφιξη του δέματος στη χώρα προορισμού προκύψουν οποιεσδήποτε άλλες χρεώσεις (όπως πχ. τελωνειακοί δασμοί), οι χρεώσεις αυτές βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Χρόνος αποστολής/παράδοσης

Κύριο μέλημα του ηλεκτρονικού καταστήματος zakroshoes.gr αποτελεί η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών του. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα πιο ποιοτικά προϊόντα της αγοράς, στις χαμηλότερες τιμές και με τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας αυθημερόν, εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 13:00 εργάσιμης ημέρας και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία καθυστέρησης (πχ. αναμονή τραπεζικού εμβάσματος ή ανάγκη ταυτοποίησης των στοιχείων του πελάτη λόγω χρήσης ύποπτης πιστωτικής κάρτας).

Παραδόσεις το Σάββατο γίνονται με επιπλέον επιβάρυνση του πελάτη και με κόστος 10€

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εντός Ελλάδας εξαρτάται από την εταιρεία ταχυμεταφορών και είναι συνήθως 1-4 εργάσιμες ημέρες.

Για όλες τις αποστολές στο εξωτερικό, ο χρόνος παράδοσης είναι 5-7 εργάσιμες ημέρες για αποστολές με ΕΛΤΑ.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.